Publicitat
Esports

Juanjo García : “Tenim una altra oportunitat”

L’entrenador del Terrassa FC no vol que ningú llenci la tovallola abans d’hora

Juanjo García, durant el partit al camp del Girona "B" / Nebridi Aróztegui
Publicitat

Juanjo García, entrenador del Terrassa FC, diu que l’objectiu ara és recuperar anímicament els jugadors, després de la derrota per 3 a 1 al camp del Girona “B” aquest diumenge que ha impedit l’ascens directe dels egarencs. “Estem decebuts, tristos, perquè confiàvem en obtenir l’ascens avui, però tenim una altra oportunitat”, va comentar després de l’encontre. “Estem vius i cal que comencem a treballar per arribar al “play off” en el millor estat possible. La feina psicològica és la més important ara. Ens recuperarem i pujarem.”

El tècnic va parlar d’alguns errors comesos. “Crec que hem sortit amb un excés de confiança, i el primer responsable d’això soc jo”, va manifestar en relació a un escenari previ que era molt favorable. “També hem tingut mala sort en alguns moments i el gol al final de la primera part ens ha matat, perquè estàvem molt bé. La segona part ha estat un monòleg, però no hem pogut guanyar.” També va demanar perdó a l’afició egarenca. “Haig de demanar disculpes. Ens han  acompanyat, i els vull dir que els jugadors no perden perquè volen.”

Juanjo ha insistit a dir que no es podien abaixar els braços en el cas de no obtenir l’ascens de forma directa. “La gent em va criticar per això, però és el futbol. Qui es pensés que el Girona sortiria confiat s’enganyava. Són molt bons i tots els equips volen guanyar. Hem fet un “play off” magnífic i és difícil fer sis partits seguits molt bons. Els jugadors són humans.”

Publicitat
Juanjo García : “Tenim una altra oportunitat”
To Top