Publicitat
Esports

El Terrassa FC buscarà la permanència a Sant Joan Despí

Necessita guanyar al camp del líder i esperar que l’Igualada no guanyi a casa

Una acció ofensiva del Terrassa FC / Lluís Clotet

Diumenge a les 12 hores es disputarà la darrera jornada de la lliga de Primera Divisió Nacional femenina. El Terrassa FC visitarà en aquest darrer matx de l’exercici el líder i ja campió, FC Levante Las Planas. Per tal d’assegurar-se la salvació matemàtica, el conjunt que prepara Joan Bacardit necessita guanyar a Sant Joan Despí i esperar que l’Igualada no guanyi el seu partit davant d’un Balears que és tercer i tampoc no es juga res. Si les de l’Anoia empaten o perden i les terrassistes guanyen, les egarenques acabaran en onzena posició i baixaran Igualada, Girona, Collerense “B” i Pallejà. Tot i així, el Terrassa Fc tampoc no tindria la permanència garantida. Hauria d’esperar que s’aacabessin els altres grups, ja que els tres pitjors cinquens per la cua també baixen.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top