Publicitat
Esports

Podis per a la UAT en els campionats catalans

Molt bon paper dels representants egarencs en els campionats de Catalunya sub-23 i sub-18

Els components del relleu sub-18 de 4x400, subcampió català

La Unió Atlètica Terrassa va obtenir quatre podis en el Campionat de Catalunya sub-23 que es va disputar a Tarragona. Iván Azuara va obtenir la medalla d’or en els 400 metres llisos amb un temps de 48”64. A la prova de llançament de javelina, la representació egarenca va obtenir dues medalles. Pau Rodríguez es va proclamar subcampió amb un registre de 52,59 metres, mentre que Harsh Massana va finalitzar tercer amb un registre de 52,39. Finalment, en la cursa dels 10.000 metres marxa, Paula Juárez es va classificar en la tercera posició final amb un temps de 55’17”37.

També a Tarragona es va disputar el Campionat de Catalunya sub-18 de relleus. En el 4×400 llisos masculí, la UAT es va penjar la medalla de plata amb una marca de 3’30”91. Van formar el quartet Nabil Essaryati, Adrián Priego, Bernat Ruiz i Eric Uviña.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Podis per a la UAT en els campionats catalans
To Top