Publicitat
Esports

Acord al Club Egara per liquidar el deute de Fitnessalud

Ha estat possible gràcies a la col·laboració de Triodos Bank i l’Institut Català de Finances

Una imatge de les instal·lacions del Club Egara al Pla del Bon Aire / Alberto Tallón
Publicitat

Gràcies a la col·laboració de Triodos Bank i l’Institut Català de Finances (ICF), el Club Egara ha pogut resoldre el seu deute històric de 8,7 milions d’euros deixat per l’antic gestor, Fitnessalud. L’operació ha estat molt positiva per al club, amb una quitança de més de 6 milions d’euros, i quedant un deute final de 2,7 milions. Les negociacions, molt dures, s’han allargat més de dos anys. Aquest acord, el suport dels socis i el pla de viabilitat aprovat per la darrera assemblea general permeten a l’Egara afrontar el futur amb garanties.

L’entitat ha liquidat definitivament el deute deixat l’any 2012 per Fitnessalud, l’antic gestor temporal de l’entitat. Així, després d’un llarg procés de negociació amb els fons d’inversió estrangers propietaris del deute, s’ha arribat a un acord que suposa una quitança notable i satisfà totes les parts implicades: els fons, la Immobiliària Sant Llorenç del Munt (propietària
dels terrenys en què s’assenta l’Egara) i el propi club.

L’operació, clau per garantir la viabilitat de l’Egara, ha estat possible gràcies al suport de Triodos Bank, de l’ICF i el de tota la massa social. cessari. El club que presideix Pere Marcet afronta la nova situació amb garanties. Les fan possibles les condicions pactades amb tots els actors implicats. El president Pere Marcet afirma que “es tracta d’una notícia històrica, que assegura el
futur de l’entitat i obre una etapa de creixement i millora a tots nivells”. Marcet destaca que “no ho hauríem aconseguit sense la gran feina dels professionals de la casa i el suport de la massa
social”. En nom de la seva junta directiva, remarca que “l’Egara som els socis i les sòcies que en formem part. Estem molt agraïts de la confiança que ens han fet tots aquests anys. I, amb motiu
d’aquesta fita històrica, ens permetem de tornar a demanarla, amb el convenciment que, com sempre, seran al nostre costat”. Marcet afegeix: “Més que mai, ara és l’hora de fer costat al club. Tenim un pla de viabilitat aprovat per l’assemblea que ens guiarà per superar el mal tràngol de la pandèmia i fer front als compromisos d’aquest acord”, assenyala. A la propera assemblea (prevista pel vinent curs esportiu), s’explicarem els detalls de la resolució

Publicitat
To Top