Publicitat
Esports

El cobriment de la pista exterior de Can Jofresa, a l’octubre

L’obra estarà enllestida el setembre de 2022 i costarà 1,6 milions d’euros

La pista exterior de Can Jofresa és un espai amb un alt volum d'utilització / Alberto Tallón
Publicitat

El cobriment de la pista annexa al pavelló de Can Jofresa està previst que comenci a executar-se entre els mesos d’octubre i novembre d’aquest any. Aquest calendari, si no es modifica, permetria disposar de la nova instal•lació el mes de setembre de 2022, per l’inici de la nova temporada esportiva. Aquesta és la previsió de l’Ajuntament de Terrassa en relació a aquesta obra, que multiplicarà l’espai cobert existent en aquesta zona esportiva.

El projecte tècnic ha avançat i el calendari d’obres sembla ara més delimitat. Els dos espais coberts compartiran alguns serveis i permetran dotar de millors condicions de treball als equips dels clubs que utilitzen aquest equipament. Malgrat tractar-se d’un espai descobert en aquests moments, la pista polisportiva compta amb una utilització força important. Però en tractar-se d’un recinte descobert, la seva utilització queda condicionada per les inclemències meteorològiques. El cost d’aquesta obra serà d’1,6 milions d’euros.

El projecte contempla el tancament de l’espai, l’habilitació de la pista poliesportiva i una graderia per uns 200 espectadors. També es reserva un espai per la futura construcció de vestidors, no contemplats en aquesta primera fase del projecte.

Amb la construcció d’aquest espai cobert, es tancarà un llarg procés que es va iniciar l’any 2010, quan ja es va començar a parlar de la possibilitat de construir una superfície coberta al costat de l’actual pavelló municipal per destinar-la a un centre de tecnificació de korfbal.

Nova pista a Vilardell
Un altre projecte que es s’executarà en els propers mesos fa referència a la construcció d’una pista poliesportiva en el barri de Vilardell. Aquest equipament serà promogut per la Fundació Johan Cruyff i l’ajuntament participarà en el finançament de l’obra. De fet, es tracta de la millora de l’espai polivalent que ja funciona en el barri, gestionat pel Consell Esportiu i l’Associació de Veïns. La previsió és dotar-la d’un paviment nou apte per a la pràctica de diferents especialitats esportives (bàsquet, futbol sala o handbol) i el material necessari per aquestes disciplines.
La previsió dels promotors de l’obra és que entre octubre i novembre d’aquest any estigui enllestida la pista, que serà gestionada per una entitat esportiva del barri.

Publicitat
El cobriment de la pista exterior de Can Jofresa, a l’octubre
To Top