Publicitat
Esports

Óscar Sierra seguirà una temporada més al San Cristóbal

El capità del conjunt de Ca n’Anglada seguirà jugant als 39 anys

Óscar Sierra va signar una gran temporada en l'exercici 20-21

El CP San Cristóbal ha anunciat aquest divendres la renovació del defensa i capità Óscar Sierra, que als seus 39 anys continuarà una temporada més en actiu. De fet, en el darrer exercici va ser un dels més destacats de la plantilla egarenca. El club de Ca n’Anglada el va incorporar el 2019 procedent del Vilafranca. Cal recordar que el San Cristóbal ja havia confirmat fa uns dies la renovació del mitja punta Mario Cantí de cara al nou exercici. A més, ha incorporat a la seva plantilla el defensa egarenc David López.

Publicitat
Óscar Sierra seguirà una temporada més al San Cristóbal
To Top