Publicitat
Esports

Espanya cau per 1 a 3 davant d’Alemanya a València

Dimecres a les 13 hores, les d’Adrian Lock tancaran el seu stage enfrontant-se a l’Argentina

Una acció del partit de dilluns entre les seleccions femenines d'Espanya i Alemanya / RFEH

En el seu penúltim partit de preparació de cara als Jocs Olímpics de Tòquio, la selecció espanyola femenina de hockey va perdre aquest dilluns per 1 gol a 3 davant d’Alemanya a la seva concentració de València. Les noies que prepara Adrian Lock es van avançar en el marcador als onze minuts gràcies a un gol de jugada de la jugadora del Club de Campo Alicia Magaz. Quan faltaven només cinc minuts per al descans, les alemanyes van empatar el partit.

A la represa, el conjunt visitant va estar més encertat de cara a la porteria contrària i va endur-se el matx gràcies a dues dianes que van arribar als minuts 44 i 59. Espanya no va poder reaccionar a temps. Dimecres a les 13 hores, la selecció tancarà l’stage jugant contra una Argentina amb la que va empatar a tres gols diumenge. Les jugadores tornaran a casa i es retrobaran el dimarts dia 13 a Madrid.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top