Publicitat
Esports

Jordi Lago, campió espanyol de ciclisme de descens

El ciclista del Molabikes es va imposar en la categoria Master 50

Jordi Lago, en el centre de la imatge

Jordi Lago, del club ciclista Molabikes de Terrassa, s’ha proclamat campió d’Espanya de ciclisme en la modalitat de descens en la categoria Master 50. La competició es va disputar a Panticosa amb la participació d’uns 200 competidors. El circuit tenia una llargada de 1.900 metres amb un desnivell negatiu de 600 metres. El club Molabike va comptar amb la participació d’un segon representant, David Aracil en la categoria Master 30.

En la sèrie de classificació, Jordi Lago ja va demostrar les seves opcions al títol, finalitzant en la primera posició. David Aracil va completar la baixada en la sisena posició. Ja en la mànega final, Jordi Lago va realitzar una baixada quasi sense cap errada. Va fer un temps de 3’42”, obtenint una diferència de 7 segons al segon classificat i de 25 al tercer. Per la seva banda, David Aracil va tenir alguna petita errada que el va fer situar-se en la setena posició final de la seva categoria.

Publicitat
Jordi Lago, campió espanyol de ciclisme de descens
To Top