Publicitat
Esports

La selecció de waterpolo, líder del grup

Ha derrotat per 8 a 4 Croàcia en el darrer partit de la primera fase amb una exhibició defensiva

La selecció espanyola, amb Granados i Sanahuja, jugarà ara contra els Estats Units / COE

La selecció espanyola masculina de waterpolo, amb els terrassencs Bernat Sanahuja i Álvaro Granados, ha finalitzat primera del seu grup en la primera fase del torneig olímpic de Tòquio després de guanyar els cinc partits que ha disputat fins al moment. Espanya ha derrotat aquest dilluns Croàcia per 8 a 4 en un excel·lent partit que li ha garantit el lideratge de la fase de grups. El seu rival en els quarts de final, el pròxim dimecres, serà els Estats Units. Amb la victòria contra els croats, el conjunt de David Martín ha evitat la perillosa Hongria en la següent ronda. Álvaro Granados ha anotat dos gols contra Croàcia i Sanahuja un.

El partit de la darrera jornada de la primera fase ha estat excepcional per part espanyola, amb una defensa excelsa que no ha donat opció a una selecció croata que necessitava guanyar per acabar primera de grup. Espanya en tenia prou amb un empat. Amb un Unai Aguirre brillantíssim avui a la porteria, la selecció ha marcat el ritme del partit des del primer moment amb una feina defensiva excepcional. Álvaro Granados ha inaugurat el marcador en el primer minut en transformar un penal i Martin Famera ha augmentat les distàncies. El primer quart ha finalitzat amb un marcador de 2 a 1, després que Granados fallés un segon penal.

En el segon quart s’ha mantingut la dinàmica de partit i Espanya no ha rebut cap gol. S’ha arribat al descans amb un resultat de 3 a 1 gràcies a un gol de l’egarenc Bernat Sanahuja. Croàcia ha reduït distàncies a l’inici de tercer període amb un gol de Marko Macan. Granados ha recuperat la diferència de dos gols i Espanya ha mantingut el ritme de partit, marcat per la seva superba defensa per arribar al final del període amb un 7 a 3 favorable. Els croats no han pogut reduir les distàncies en el quart període davant la fortalesa d’una selecció espanyola que després del 7 a 4 ha arrodonit el marcador amb un gol d’Àlex Bustos.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La selecció de waterpolo, líder del grup
To Top