Publicitat
Esports

La selecció de bàsquet es desfà del Canadà per 78 a 41

L’egarenc Jordi Ruiz ha anotat els mateixos 16 punts que davant de Corea. amb dos triples de quatre intents

Una acció del partit disputat entre Espanya i el Canadà

Només tretze hores després d’haver-se imposat als coreans en el seu debut paralímpic, la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes ha sumat aquesta matinada la seva segona victòria en la competició paralímpica de bàsquet en cadira de rodes. El combinat espanyol ha dominat el partit en tot moment. Ha guanyat el primer quart per 23-10 i ha arribat al descans manant per 41 a 24. La diferència s’ha incrementat el tercer període fins al 53-34 i els canadencs han abaixat els braços al darrer període (22-7 de parcial per als espanyols). Al final, 37 punts de diferència: 78-41.

L’aler terrassenc Jordi Ruiz ha tingut també una destacada participació en el combinat espanyol. Igual que en el partit inaugural de Tòquio 2020, ha anotat 16 punts, en aquest cas amb una sèrie de 7 de 15 en els tirs de camp (47% d’efectivitat). En els triples s’ha mantingut en un bon 50% (2 de 4) i ha agafat dos rebots, un en atac i un altre en defensa. Ha estat el segon màxim anotador de l’equip i ha disposat de més de 20 minuts de joc, essent el sisè jugador més utilitzat.

Aquest divendres a les 7.45 hores, Jordi Ruiz i els seus companys buscaran la tercera victòria consecutiva davant de Colòmbia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La selecció de bàsquet es desfà del Canadà per 78 a 41
To Top