Publicitat
Esports

El Polo serà el rival de l’Egara a la final del campionat català

A la final femenina, el Júnior espera rival

L'Atlètic va empatar al Pau Negre i lluitarà dissabte pel bronze amb el FC Barcelona / LLUÍS CLOTET

La gran final del Campionat de Catalunya de la Divisió d’Honor masculina que es disputarà diumenge a les 15 hores a Can Salas ja té contendents. La jugaran el Club Egara i el Polo. Els de Roger Pallarols afronten aquesta estrena amb l’absència de Marc Miralles. L’internacional terrassenc està lesionat i no tornarà fins d’aquí a unes tres setmanes. Egara i Polo han estat els dos primers classificats de la lligueta. El conjunt de Ramon Sala ha acabat en primera posició amb un balanç de tres victòries, un empat (a dos amb l’Atlètic) i cap derrota.
El duel per la tercera posició es disputarà, també a Can Salas, aquest divendres a les 18.45 hores. Enfrontarà el tercer, un Atlètic que ha acabat amb 5 punts, amb el quart, un FC Barcelona, que ha sumat 4 punts. La darrera posició ha estat per al Júnior.

L’Atlètic mantenia encara algunes opcions d’accedir a la final, però estava obligat a guanyar el FC Barcelona al Pau Negre en la darrera jornada. Els jugadors que prepara Xero Gasol no van poder passar de l’empat a un gol. Joep de Natris va avançar els blaugrana al primer quart i Marc Escudé va empatar al segon període.

Competició femenina
Al torneig femení queda per jugar la darrera jornada, que tindrà lloc dissabte. L’únic conjunt que té assegurada la final, que se celebrarà diumenge a les 17.30 hores, també a Can Salas, és el Júnior, que té 10 punts. El rival de les santcugatenques a la final serà el Polo, l’Egara o l’Atlètic. Tot dependrà dels dos partits de dissabte. Per ara, el Polo té 5 punts, l’Egara 4 i el CD Terrassa 3. A la penúltima jornada, l’Egara va empatar a tres al camp del Polo i el CD Terrassa va caure 3-5 a casa amb el Júnior. Dissabte a les 12.30, el Polo visitarà el Barça. Si guanya serà el segon finalista. Sinó, ho podria ser el guanyador del derbi de les 15 hores entre els dos conjunts terrassencs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top