Publicitat
Esports

Segona plaça de Ferran Siré a la Travessia al Port de Salou

Mario Gillén es va classificar primer en la categoria +30

Ferran Siré, a l'esquerra, amb Mario Guillén després de la prova

El nedador del CN Terrassa Ferran Siré (a l’esquerra de la foto) va aconseguir la segona posició en la Travessia al Port de Salou de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte passat sobre una distància de 2.000 metres. Siré va aturar el crono en 24’06”, només per darrere de Carlos Ortiz (CN Barcelona), guanyador amb 23’54”. El tercer lloc va correspondre a Mikele Orru (Atlantide), que va establir un registre de 24’07”. El club egarenc va comptar amb tres representants més en aquesta prova. Mario Guillén va finalitzar en quart lloc de la general amb un temps de 24’11”, marca que li va proporcionar el triomf en la categoria +30. Així mateix, Joaquim Lloberas va ser 29è (27’36”) i Xavier Guamis 77è (39’13”).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Segona plaça de Ferran Siré a la Travessia al Port de Salou
To Top