Publicitat
Esports

El San Cristóbal visitarà diumenge L’Hospitalet

Els de Cristian García han perdut els dos partits que han disputat

El davanter del San Cristóbal Abde, durant el partit de diumenge passat davant del Peralada / LLUÍS CLOTET

En la tercera jornada de la Tercera RFEF, el CP San Cristóbal visitarà diumenge les 12 hores (Canal Terrassa) un dels favorits a l’ascens, el CE L’Hospitalet que entrena l’egarenc Cristian García. Els parroquials no podran comptar amb David Toro, que pateix un trencament fibril·lar d’un centímetre a l’adductor. Álex Poves, per la seva banda, ha començat a entrenar de manera suau i serà dubte fins al darrer moment. Oliver Ballabriga, entrenador del San Cristóbal, espera sumar la segona victòria de la temporada a domicili després d’haver-se imposat a Granollers. Sap, però, que no ho tindrà gens senzill. “Tot i que ha perdut dos partits, és un dels millors equips de la categoria. Voldran tenir la pilota. A nosaltres ens tocarà estar atents i defensar-nos bé”, assenyala.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top