Publicitat
Esports

La primera derrota del Terrassa FC arriba al Prat

Aythami ha retallat distàncies al minut 87

El davanter terrassista Alberto Fernández, defensat pet Pau Rosales i el golejador Lucas / Nebridi Aróztegui

Jugar millor i disposar de les millors ocasions de gol no sempre és sinònim de victòria. Al municipal Sagnier d’El Prat de Llobregat, el Terrassa FC ha caigut aqurst diumenge per 2 gols a 1 davant dels homes de Pedro Dólera, que sense fer un gran partit, han fet valer el seu ofici i s’han imposat per la mínima.

Fotogaleria: Derrota del Terrassa FC al Prat

Els terrassistes han entrat bé al partit, però al minut 18 s’han trobat amb el primer obstacle. En una segona jugada, el lateral dret local Lucas ha aprofitat un refús fora l’àrea per fer l’1 a 0. La pilota ha passat entre diversos jugadors, que han tapat la visibilitat del porter Ortega.

El gol ha fet mal als homes de Jordi López i ha permès que els potablava es trobessin cada vegada més còmodes. I quan el futbol ofensiu terrassista era més insistent, el porter local Craviotto s’ha erigit en salvador dels pupils de Pedro Dólera. El sempre actiu Josu, Aytami, Lucas Viña i Àlex Fernández, avui titular, ho han provat sense fortuna.

A la segona meitat, els terrassistes han continuat tenint la pilota i buscant un empat que no arribava. Els minuts s’esmunyien i el gol visitant no arribava. Al minut 83, Ortega ha hagut d’agafar la pilota dins l’àrea en una cessió per evitar deixar sol Xavi Civil. L’exdavanter terrassista ha clavat el lliure indirecte per l’escaire.

Amb el 2 a 0, el Terrassa FC s’ha exposat molt més. Han arribat llavors les ocasions més clares. Faltaven tres minuts quan el canari Aythami ha signat un autèntic golàs en una falta que ha allotjat a l’escaire esquerre de Craviotto. El Prat ha trontollat una mica en els quatre minuts de descompte, però els de Dólera es van defensar bé. Tot i això, al darrer sospir, Sergi Serrano gairebé enpata en rematar de cap fora per poc una centrada d’Aythami.

Finalment, primera derrota de la temporada per a un Terrassa que es manté a la zona mitjana de la classificació amb cinc punts aconseguits en quatre jornades.

Publicitat
To Top