Publicitat
Esports

L’Egara segueix sense guanyar i l’Atlètic derrota el Jolaseta

Els dos equips terrassencs s’enfrontaran el dimarts a Can Salas

Una acció ofensiva del Club Egara en el partit contra el Júnior / Lluís Clotet

El Club Egara continua sense conèixer la victòria a la lliga. El conjunt del Pla del Bon Aire ha empatat a tres aquest dissabte a casa davant el Júnior. Els locals han perdut un avantatge de dos gols en dues oportunitats i han deixat passar una excel·lent oportunitat per estrenar el capítol de victòries.

Els de Ramon Sala han tingut un inici de partit impecable i als quatre minuts de joc ja s’havien avançat amb un prometedor 2 a 0. Nacho Prat ha inaugurat el marcador en el minut 2 i Gerard Clapés ha ampliat les distàncies en el 4. Aquest marcador s’ha mantingut fins a quasi la mitja part. En el minut 33, Pablo Espino ha reduït distàncies pel Júnior.

L’Egara ha recuperat els dos gols de distància en el tercer període, gràcies a una molt bona acció individual de Xavier Gispert. Però quan el partit semblava clarament decidit en favor dels egarencs, el Júnior ha reaccionat. Primer Sam Cortés ha fet el 3 a 2 de penal córner en el minut 58. I en el 66 Jordi Calzada ha culminat una acció ofensiva dels de Sant Cugat per fer el 3 a 3 definitiu.

Pel que fa a l’Atlètic, ha derrotat a domicili el Jolaseta per 2 a 3. El conjunt de Can Salas ha hagut de remuntar el gol inicial de Thomas en el minut 17. Marc Escudé, en el minut 20, Santi Ibáñez, en el 22 i Pau Cunill, de penal córner, en el 34, han escrit un nou guió de partit. A quatre minuts del final, Thomas ha fet el segon gol del Jolaseta.

Atlètic i Club Egara s’enfrontaran aquest dimarts a Can Salas a les 11.00 hores en el derbi local.

Publicitat
L’Egara segueix sense guanyar i l’Atlètic derrota el Jolaseta
To Top