Esports

El Gimnàstic Terrassa, cinquè a la Lliga Iberdrola

La tercera fase de la competició es disputarà a Terrassa

Les components de l'equip egarenc a Palma de Mallorca

El Gimnàstic Terrassa ocupa la cinquena posició de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina, després de la disputa de la segona fase de la competició que ha tingut lloc a Palma de Mallorca. La tercera fase tindrà com a seu el pavelló del Pla del Bon Aire de Terrassa, en el que serà la competició de més nivell celebrada a la ciutat. La data encara està per determinar.

La representació egarenca va tenir un paper destacat, ja que va viatjar amb un equip molt jove. El Gimnàstic va aconseguir la permanència a la Primera Divisió en la primera fase i afrontava la segona amb l’objectiu de consolidar la seva posició. La competició es va dividir en dues subdivisions. A la primera van competir el Gimnàstic, Osona, Granollers i Salt. A la segona, amb els quatre primers de la primera fase: EgibaXelska, Les Moreres i La Salle Gràcia. A la classificació final, el Gimnàstic ha ocupat la cinquena posició amb un total de 176,700 punts. Ha deixat per darrere La Salle Gràcia, Osona i CN Granollers. El primer lloc ha estat per l’Egiba.

Publicitat

Vicky Valeros en lexercici de barra

El conjunt egarenc encara compta amb la baixa per lesió d’una de les seves millors gimnastes, iris Espigares. Es va desplaçar a Palma de Mallorca amb tres gimnastes benjamins, destacant el paper de Vicky Valeros en dos aparells, salt i barra. Laura García i Noa Granados, juntament amb Noa González, permeten el Gimnàstic afrontar el futur amb optimisme. També va competir Laura Gamell, amb el seu habitual grau de fiabilitat. Clara Navarro i Claudia Villalba són les gimnastes que porten el pes més gran de l’equip. Villalba va patir un ensurt en asimètriques, en patir un esquinç de turmell. Una circumstància que va impedir el Gimnàstic finalitzar quart a la classificació.

Després d’aquesta cinquena plaça, el Gimnàstic afronta la tercera fase amb moltes garanties d’assolir la permanència, que era el seu objectiu a l’inici de la competició.

Publicitat
El Gimnàstic Terrassa, cinquè a la Lliga Iberdrola
To Top