Publicitat
Esports

La selecció júnior femenina, a quarts de final del Mundial

Espanya ha golejat Alemanya per un rotund marcador de 18 a 2

La selecció espanyola femenina de waterpolo s’ha classificat aquest dimecres per als quarts de final del Mundial júnior que es disputa a Netanya (Israel). Espanya, amb les jugadores del CN Terrassa Martina Cardona i Paula Camus, ha derrotat per 18 a 2 Alemanya en els vuitens de final del torneig. Paula Camus ha marcat dos gols en aquest encontre. Espanya havia estat segona del seu grup en la primera fase, després de derrotar França i Sud-àfrica i empatar contra els Països Baixos. En el partit contra Alemanya, Espanya ha estat molt superior des del primer moment. Un parcial de 5 a 0 en el primer quart i un 4 a 1 en el segon han deixat el partit sentenciat al descans amb un 9 a 1.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La selecció júnior femenina, a quarts de final del Mundial
To Top