Publicitat
Esports

Més espectadors en els partits del Terrassa FC

La capacitat del camp de Ca n’Anglada serà de 500 persones més a partir d’aquest dissabte

Publicitat

El Terrassa FC podrà ampliar la capacitat del camp municipal de Ca n’Anglada a partir d’aquest mateix dissabte, en el partit que el primer equip disputarà contra l’Andratx a partir de les cinc de la tarda. Fins ara, la màxima capacitat permesa a causa de les restriccions imposades per la Covid era de 1.000 espectadors. Després que el govern català hagi aixecat la mesura i es permeti l’aforament al cent per cent en escenaris esportius a l’aire lliure, el camp tindrà la possibilitat de donar cabuda a uns 1.550 espectadors que és la capacitat màxima que el club egarenc contempla en aquest equipament.

En tot cas, fins ara només en el partit contra el Numancia es va registrar quasi un ple total de la capacitat permesa. Tant contra el filial del Huesca com en el partit amb el Badalona l’entrada va ser menor, al voltant de les 800 persones.

Per tant, aquesta setmana conclou la restricció d’espectadors per al Terrassa FC, que ha tingut unes conseqüències notables en l’economia de l’entitat. La temporada passada es va disputar sense públic a les graderies i les primeres jornades de l’actual amb una capacitat limitada. Des del club s’entén que aquest escenari ha impactat de forma molt important en capítols d’ingressos fonamentals com la venda d’abonaments de socis i el taquillatge.

Pel que fa als socis, el Terrassa FC registrava ahir un total de 635 per aquesta temporada. El nombre ha baixat amb relació a la campanya 19-20, quan va comptar amb uns 800 abonats. En l’exercici 20-21, amb les portes dels estadis tancades, unes 230 persones van comprar el seu carnet com a signe de fidelitat al club.

Publicitat

Pel que fa al taquillatge, el club no va poder ingressar res la temporada anterior. I en l’actual la venda tampoc arriba a les xifres de fa dues temporades a l’Estadi Olímpic, amb major capacitat d’espectadors que a Ca n’Anglada. La caixa de l’entitat ha notat els efectes i la temporada anterior la societat va registrar unes pèrdues d’uns 300.000 euros.

“Vam confeccionar una plantilla de preu elevat i els ingressos van caure en tots els apartats”, explica el president de l’entitat, Jordi Cuesta. Malgrat tot, el consell d’administració ha augmentat aquest any en un 40% la partida destinada a la confecció de l’equip, segons ha explicat el màxim mandatari del club.

Decepció
Amb l’estrena de la nova categoria i el trasllat per una temporada al camp del San Cristóbal, el Terrassa FC va posar en marxa una ambiciosa campanya de socis amb el propòsit de recuperar múscul social en un any especialment significatiu. Però les xifres actuals encara estan lluny de les registrades fa dos anys.
“Estem lluny del que pensàvem. I haig d’admetre que estic una mica decebut”, manifesta Jordi Cuesta. “El nostre objectiu era, almenys, arribar als 800 socis. I en aquests moments estem lluny. Hi ha diferents aspectes que han pogut influir, però demano als nostres seguidors que ens facin confiança. Hem notat que la venda d’entrades ha estat notable en la majoria de partits, però necessitem augmentar el nombre de socis”.

Publicitat
Més espectadors en els partits del Terrassa FC
To Top