Publicitat
Esports

El Club Egara busca la primera victòria a la lliga de hockey

L’equip del Pla del Bon Aire rep la visita del Polo

El Pla del Bon Aire acollirà aquest diumenge, a les 13.30 hores, un dels partits més destacats del campionat, un Club Egara-Polo que sempre ha estat sinònim de duel entre favorits al títol. Malgrat això, aquesta temporada l’escenari canvia a causa de la trajectòria dels egarencs en l’inici del campionat. L’equip de Ramon Sala ocupa la vuitena posició, només ha sumat dos punts de 15 possibles i encara no coneix la victòria.

Això fa que el partit tingui una notable importància pels interessos dels locals. A vuit punts de les places de “play-off”, remuntar és obligat si el Club Egara no es vol veure despenjat de la lluita per estar entre els quatre millors.
El Polo arriba com a segon classificat, a un punt del Club de Campo que encapçala la classificació. L’equip barceloní suma 3 victòries i 2 empats.

Un compromís més assequible afronta demà l’Atlètic Terrassa, en el camp del Sardinero. El partit es disputarà el diumenge a les 13 hores a l’Albericia. Els de Xero Gasol arriben amb la motxilla moral plena després de la brillant victòria obtinguda en el derbi terrassenc, en el qual van golejar després de remuntar dos gols de diferència. El Sardinero és cuer amb només un punt.

Lliga femenina
Pel que fa a la competició femenina, el Club Egara també juga a casa el diumenge, a les 10.30 hores, contra el Sardinero. El conjunt del Pla del Bon Aire parteix com a favorit contra un rival que és penúltim. En tot cas, només té dos punts menys que l’Egara.

Més complicat serà el partit del CD Terrassa, diumenge a les 12.30, al camp d’un Polo que està entre els millors de la competició. El conjunt de les Pedritxes, després de superar la Real Societat a la darrera jornada, mesurarà les seves forces contra un rival que ocupa el segon lloc del campionat, a dos punts del líder, Club de Campo. Les barcelonines no coneixen la derrota i en el seu camp han guanyat els dos partits que han disputat.

Publicitat
El Club Egara busca la primera victòria a la lliga de hockey
To Top