Publicitat
Esports

Sudàfrica, Alemanya i els Estats Units, rivals de la selecció espanyola sub-21 de hockey al Mundial femení

Els dos primers de cadascun dels quatre grups accediran als quarts de final

La selecció espanyola sub-21 femenina que prepara Jordi Alastrue ja té confirmat el calendari de partits per al Campionat del Món de la categoria, que se celebrarà a Sudàfrica  entre els dies 5 i 16 del proper mes de desembre. Espanya ha quedat enquadrada en el grup “D” de la competició. Les vigents campiones continentals s’estrenaran el mateix dia de la inauguració, el diumenge 5 de desembre, a les 19 hores, davant de la selecció amfitriona, Sudàfrica.

Dos dies més tard, el dimarts dia 7 de desembre a les 15.30 hores, les d’Alastrue tindran com a rival Alemanya. La primera fase es tancarà per a les espanyoles el dijous dia 9, també a les 15.30, amb l’enfrontament contra els Estats Units. Els dos primers classificats de cada grup accediran a l’encreuament de quarts de final del diumenge 12 de desembre. Les semifinals seran el dimarts dia 14 i el matx per al tercer i quart lloc i la gran final el dijous 16 a les 13.30 i 15.45 hores respectivament.

Els altres tres grups els integren les següents seleccions. Grup “A”: Països Baixos, Corea del Sud, Irlanda i Zimbàbue. Grup “B”: Anglaterra, Bèlgica, Canadà i Uruguai. Grup “C”: Argentina, Índia, Japó i Rússia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top