Publicitat
Esports

Gran remuntada del CN Terrassa a la piscina del Canoe

Els egarencs han signat un parcial de 0 a 4 final per derrotar el seu rival

Alberto Barroso ha marcat el gol de la victòria

El CN Terrassa ha guanyat per 6 a 7 a la piscina del Real Canoe aquest dissabte i ha trencat la ratxa de dues derrotes consecutives a la lliga de Divisió d’Honor. Els egarencs han signat una gran remuntada en el darrer quart, al que han arribat perdent per 6 a 3. Però un darrer parcial de 0 a 4 ha permès els de Dídac Cobacho fer-se amb la victòria.

El primer quart s’ha resolt amb un marcador d’empat a dos. Abel Romero ha avançat els madrilenys en el marcador, però Víctor Flores ha marcat el gol del primer empat. Víctor Fernández ha fet el 2 a 1 i Rubén de Lera, a 7 segons del final, ha tornat a equilibrar el resultat.

En el segon quart s’ha mantingut l’equilibri. Javier Jiménez ha fet el 3 a 2 pel Canoe i Ricard Alarcón ha fet l’empat amb el qual s’ha arribat al descans. Els madrilenys han posat contra les cordes el CN Terrassa en el tercer període. En una repetició dels dos darrers partits, els de Dídac Cobacho han sofert una baixada preocupant. I han encaixat un parcial de 3 a 0 que posava coll amunt el partit. El 6 a 3 del final del tercer quart obligava el CN Terrassa a un esforç final.

I ha estat en aquest moment quan ha reaparegut el millor CN Terrassa. Òscar Carrillo s’ha convertit en l’home del partit i amb tres gols ha aconseguit igualar l’encontre. Els dos equips han buscat el gol de la victòria i els terrassencs han estat més encertats. A un minut i mig del final, Alberto Barroso ha anotat el 6 a 7 definitiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Gran remuntada del CN Terrassa a la piscina del Canoe
To Top