Publicitat
Esports

Jaume Leiva guanya la Cursa RAC1

L’atleta egarenc ha fet un nou rècord de la prova amb un temps de 15’02”

L’atleta terrassenc Jaume Leiva s’ha proclamat guanyador aquest diumenge de la Cursa Rac1 disputada a Badalona sobre una distància de 5 quilòmetres. Leiva ha fet una marca de 15’02” amb el qual ha establert un nou rècord de la cursa. La segona posició ha estat per David Campo, amb un registre de 15’29” i ha completat el podi Josep Díaz amb 15’34”. En categoria femenina la victòria ha estat per Aniria Mata. L’atleta egarenc es troba en plena preparació de la Behobia-San Sebastián i afrontava aquesta cursa com una etapa més en el seu pla de preparació. Han competit en aquesta cita atlètica un total de tres mil persones.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jaume Leiva guanya la Cursa RAC1
To Top