Publicitat
Esports

Mario Guillén, guanyador del Circuit Català de Travessies d’Estiu

El nedador del CN Terrassa ha encapçalat el rànquing final amb 1.555 punts

Mario Guillén ha estat el millor enguany

El nedador del CN Terrassa Mario Guillén s’ha imposat al Circuit Català de Travessies d’Estiu de la Federació Catalana de Natació. Guillén ha encapçalat el rànquing final amb 1.555 punts, per davant de Nemo Antonio Remesar (Barceloneta), segon amb 1.120, i de José Javier Montón (CN Tàrraco), tercer amb 940.

L’egarenc ha brillat en les diferents proves. Va vèncer la Baixada Renaixement Nedant l’Ebre sobre 12 quilòmetres, la Tàrraco Aigües Obertes-Travessia les 5 Platges sobre 2 i 4 quilòmetres i la Travessia al Pantà de Sant Llorenç de Montgai sobre 7 quilòmetres, i va ser segon a la Travessada al Port de Salou sobre 2 quilòmetres i a la Travessia a la Platja de Badalona Nedant sobre 2 quilòmetres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top