Publicitat
Esports

Xavi serà presentat el dilluns al migdia

El nou tècnic del Barça ja es troba a Barcelona

Xavi ja es troba a Barcelona / FC Barcelona

L’entrenador terrassenc Xavi Hernández ja ha aterrat aquest dissabte a Barcelona procedent de Doha per fer-se càrrec del primer equip del FC Barcelona. Un cop tancat el seu fitxatge pel conjunt blaugrana, Xavi serà presentat el dilluns en el Camp Nou en un acte que serà obert al públic. A les 13.00 hores està prevista la presentació i mitja hora més tard la seva primera roda de premsa com a entrenador del Barça.

Xavi va tancar el divendres la seva sortida de l’Al Sadd i la seva arribada al Barça abans de viatjar a la capital catalana, juntament amb la seva família i els membres del seu cos tècnic, del qual formen part els també terrassencs Òscar Hernández, Sergio Alegre i Iván Torres.

Xavi Hernández torna al Barça sis anys i mig de la seva marxa com a jugador. En la seva etapa com a entrenador a l’Al-Sadd ha guanyat set títols i ha completat una primera etapa a les banquetes que l’ha format per afrontar ara el repte de fer-se càrrec d’un Barça en crisi. “Torno al lloc que m’ha vist créixer, torno al club de la meva vida”, ha dit Xavi en les seves xarxes socials en referència al seu fitxatge pel FC Barcelona. “No puc descriure amb paraules l’emoció que sento per tornar a defensar aquest escut que porto al meu cor, per tornar a sentir com vibra el Camp Nou des de dins, i tornar a escoltar els crits d’ànims d’aquesta gran afició.” Xavi és conscient que en el Barça l’objectiu és guanyar sempre. “Sé que arribo en un moment difícil, però afronto aquest repte amb la més gran de les il·lusions. Treballaré i lluitaré com un més per junts arribar al lloc que mereixem.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Xavi serà presentat el dilluns al migdia
To Top