Publicitat
Esports

Club Egara i Atlètic busquen la semifinal de la Copa del Rei de dissabte

Els del Pla del Bon Aire s’enfronten al Júnior i els de Can Salas al Complutense

Ha arribat l’hora de la veritat. Aquest divendres a partir de les 11 hores, les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona acolliran la 105a edició de la Copa del Rei de hockey, que reunirà els vuit millors conjunts espanyols. Entre ells hi ha Club Egara i Atlètic. Ambdós equips avancen pel mateix cantó del quadre, el que fa del tot impossible veure diumenge una final terrassenca. Però no una semifinal. Si l’Egara venç a les 11 hores el Júnior i l’Atlètic a les 13 hores el Complutense, els dos grans del hockey terrassenc es veurien les cares demà a les 11 hores a la primera semifinal en un derbi que garantiria la presència d’un finalista terrassenc.

La il·lusió, les ganes i el bon moment de joc pel qual travessen són els arguments que esgrimeixen els conjunts locals, que tenen duels assequibles a la ronda de quarts d’avui. Arribar a la final des de l’altra banda del quadre està bastant més car. A les 15 hores, els amfitrions del Polo s’enfrontaran al Tenis de Santander, mentre que a les 17 hores, Club de Campo i Barça tancaran la primera jornada en el duel més equilibrat.

Egara i Atlètic han quedat relegats al camp 2. A les 11 hores, els del Pla del Bon Aire obriran la jornada contra el Júnior. A banda de la ja coneguda absència del migcampista Pol Gispert, el tècnic Ramon Sala tampoc no podrà comptar amb el davanter Lluís Mercadé, que complirà el seu quart i darrer partit de sanció.

El campió entra en joc
El Club Egara, vigent campió de la competició, buscarà a les 11 hores el bitllet per a la semifinal de dissabte davant d’un Júnior a qui treu dos punts a la classificació d’una lliga on va empatar a tres a la lliga i va guanyar al Campionat de Catalunya. “Serà un partit molt igualat, com sempre que juguem contra ells. Tenen un equip molt jove, però també molt competitiu. Necessitem fer un molt bon partit per a classificar-nos. En aquestes eliminatòries a un sol partit hi influeixen molts factors”, assenyala Ramon Sala, tècnic de l’Egara. A l’altra banqueta hi haurà també un tècnic egarenc, Oriol Torras, que no tindrà l’ex de l’Egara Jordi Farrés, que complirà també el seu quart partit de sanció i queda fora de la convocatòria. “L’Egara ha anat de menys a més i nosaltres una mica al revés. Penso que el partit està al 50%. Veurem un duel molt equilibrat”, assenyala Torras.

Dues hores més tard, saltaran al camp 2 l’Atlètic i el Complutense, segon i vuitè classificats a la lliga. A Can Salas, els de Xero Gasol van golejar per 5 a 1 els d’Andrés Mondo. Però a la Copa pot passar de tot. “No hi ha equips fàcils. Sempre ens ha agradat jugar-la i aspirem a tot. La veiem com una oportunitat, no com una amenaça. Estem en un bon moment, però haurem de treballar molt si volem passar a semifinals”, explica Xero Gasol. Des de l’altra banqueta, Mondo considera l’Atlètic favorit. “És el millor equip d’Espanya. Si volem passar haurem de defensar molt bé i estar fins en atac. Tenen un llançament de penal-córner que marca la diferència”, diu en referència als germans Pau i Pepe Cunill.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top