Publicitat
Esports

El CN Terrassa juga la final de la Copa Catalunya femenina

El CN Mataró ser’a el seu rival en un partit que es disputarà a les 21 hores al CN Sabadell

El CN Terrassa disputarà aquest dimecres, a les 21 hores, la final de la Copa Catalunya femenina de waterpolo contra el CN Mataró. El partit es disputarà a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell.
L’equip egarenc arriba a aquesta final després d’assolir una classificació històrica per a la segona fase de l’Eurolliga. “És veritat que venim de jugar partits de molta exigència i intensitat, però cal tenir en compte que sempre és emocionant disputar una final”, diu el tècnic, Xavi Pérez. L’entrenador egarenc reconeix que no hi ha hagut temps de preparar específicament el matx. “En tot cas, estic convençut que l’equip competirà, sobretot si repetim la imatge d’aquests darrers dies a Atenes. A més, l’equip no s’arronsa mai”. El tècnic local recorda que el Mataró es presentarà a la final en una situació semblant, atès que també ha disputat la primera fase de l’Eurolliga, en aquest cas a la ciutat de Berlín.

Ambdós conjunts van enfrontar-se en partit de la quarta jornada de la lliga a l’Àrea Olímpica de Terrassa. Les visitants se’n van imposar per 6 a 7 en un partit molt igualat que es va decidir en els darrers segons. “És un precedent positiu per nosaltres. És un guió de partit que ens interessa, tot i que hem d’intentar canviar el desenllaç”, diu Xavi Pérez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa juga la final de la Copa Catalunya femenina
To Top