Publicitat
Esports

Jornada de seguretat amb els clubs de Segona i Tercera RFEF

La jornada ha comptat amb participació dels representants dels Mossos, Federació i clubs / FCF

Els Mossos d’Esquadra i la Federació Catalana de Futbol s’han reunit aquest dimecres amb representants dels equips de Segona i Tercera RFEF per abordar aspectes sobre normativa, reglamentació i protocols de seguretat. Els presidents del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i del San Cristóbal, Francesc Manchado, han participat en la jornada. La trobada, celebrada a l’Auditori del Complex Central de Mossos d’Esquadra a Sabadell, ha estat conduïda i dirigida pel coordinador general de seguretat en esdeveniments esportius del cos de Mossos d’Esquadra, l’intendent Josep Saumell, i el secretari general de l’FCF, Oriol Camacho, i ha aplegat també els comandaments policials de cadascun dels àmbits territorials dels equips.

Durant la jornada s’han abordat aspectes sobre les mesures de seguretat i obligacions normatives que han de disposar els equips que competeixen a aquestes dues categories. Entre d’altres, s’han tractat qüestions al voltant de la reglamentació, la normativa esportiva o temes federatius. A més, també s’ha detallat als membres dels clubs el protocol de col·laboració estreta existent entre els Mossos i l’FCF, en el marc de la campanya #JoJugoNet, per eradicar els comportaments violents que es produeixen als camps de futbol i pavellons. La normativa de seguretat privada en les instal·lacions esportives, durant la celebració de partits, ha completat l’ordre del dia previst.

Al seu torn, també han estat presents i participat en l’acte el cap de l’Oficina de l’Esport dels Mossos d’Esquadra, sergent Tomàs Rabadan; el membre de la Unitat Central de Seguretat Privada del Cos, sergent Josep Manel Kostelac; el vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó; el director d’integritat i seguretat de la RFEF, Alfredo Lorenzo; i el coordinador territorial de la RFEF a Catalunya, Josep Ayuso.

Publicitat
To Top