Publicitat
Esports

David Benítez, or en els 50 metres braça a Palma

Mario Mollà va nedar quatre finals en la primera jornada, dues d’elles de relleus

David Benítez va ser el millor en els 50 braça al Campionat d'Espanya que se celebra a Palma

La primera jornada del Campionat d’Espanya d’hivern en piscina de 25 metres que va començar ahir i acabarà diumenge a la piscina de Son Hugo de Palma de Mallorca va deparar dues medalles per al CN Terrassa a la primera jornada. David Benítez les va protagonitzar totes dues. Es va penjar l’or en els 50 braça i el bronze amb el relleu de 4×50 estils del Natació.

A la sessió de tarda, David Benítez va aconseguir la primera medalla d’or per al CN Terrassa en aquesta competició. Va ser el millor en la final dels 50 metres braça amb un registre de 26”98, superant del nedador del Gredos San Diego Sergio Ortega (27”04) i el del Madrid NC Jaime Morote (27”36), que van completar el podi.

A la sessió matinal, el relleu de 4×50 metres estils masculins del club egarenc es va penjar la medalla de bronze amb un temps d’1’38”05. L’integraven Adrián Santos, David Benítez, Mario Mollà i Miguel Durán. L’or va ser pel Madrid NC (1’35”55) i la plata pel Mediterrani (1’37”42).

Mario Mollà va nedar ahir dues finals “A” més. A la dels 100 estils va ser quart amb 54”15, mentre que a la dels 100 papallona es va classificar en la setena posició amb un registre de 52”99. La jornada es va tancar amb el relleu de 4×200 lliure. El CN Terrassa (Durán, Mollà, Siré i Santos) va ser quart amb 7’12”64.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top