Publicitat
Esports

El Dinamo AK Bars rus, rival de l’Atlètic als vuitens de l’EHL

Si passen a quarts de final, els de Xero Gasol s’enfrontaran al Bloemendaal neerlandès

L'Atlètic és el vigent subcampió de l'Euro Hockey League

L’Atlètic Terrassa ja té rival per als vuitens de final de l’Euro Hockey League. Es tracta del Dinamo Ak Bars, actual denominació del Dinamo de Kazan rus. Si aconsegueixen superar aquesta primera ronda, els jugadors que prepara Xero Gasol s’enfrontaran als quarts de final a un dels conjunts més potents del continent, l’HC Bloemendaal neerlandès. La comeptició es disputarà al Wagener Stadium d’Amstelveen (Amsterdam) entre el dijous 14 i el dilluns 18 d’abril del 2022. La resta d’emparellaments són els següents: SV Kampong (Països Baixos)-Uhlenhorst Mülheim (Alemanya); Saint Germain (França)-Surbiton (Anglaterra); i HC Minsk (Bielorússia)-SV Arminen (Àustria).

El Bloemendaal és ujn dels quatre equips ja classificats per als quarts de final. Els altres tres són: Club de Campo (Espanya), Rot-Weiss Köln (Alemanya) i KHC Dragons (Bèlgica). El Club de Campo madrileny tindrà com a rival el guanyador de l’eliminatòria entyre el Minsk i l’Arminen.

A banda de l’Atlètic Terrassa, la resta d’equips que s’enfrontaran als vuitens de final són els següents: Uhlenhorst Mülheim (Alemanya), SV Kampong (Països Baixos), Surbiton (Anglaterra), SV Arminen (Àustria), Saint Germain (França), HC Minsk (Bielorússia).

L’Egara s’enfrontarà al Post austríac

D’altra banda, a l’Euro Hockey League Cup que se celebrarà també entre els dies 14 i 18 d’abril del 2022 al Pla del Bon Aire, s’han definit també els enfrontaments de quarts de final. El conjunt amfitrió, el Club Egara, jugarà els quarts de final davant de l’SV Post austríac. Les altres tres eliminatòries seran les següents: HC Rotterdam (Països Baixos)-Three Rock Rovers (Irlanda); Grange (Escòcia)-Waterloo Ducks (Bèlgica); i Mannheimer HC (Alemanya)-Hampstead&Westminster (Anglaterra).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top