Publicitat
Esports

Dani Olmo, segon millor jugador català de la temporada

El primer premi ha estat pel davanter del Villarreal Gerard Moreno

El futbolista terrassenc Dani Olmo, ha estat nomenat segon millor jugador català de la temporada 2020-21, segons ha anunciat aquest dimarts la Federació Catalana de Futbol. En l’apartat de millor futbolista de l’exercici, el premi ha estat pel davanter del Villarreal Gerard Moreno, amb el 56,1 per cent dels vots del jurat. Dani Olmo ha obtingut el 39 per cent de les votacions i la tercera plaça ha estat per Adama Traoré, amb el 4,9 dels vots. Els premis es lliuraran en el transcurs de la Gala de les Estrelles.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dani Olmo, segon millor jugador català de la temporada
To Top