Publicitat
Esports

Llorenç Álvarez lidera els Premis Fosbury

Els lectors de la revista escullen la millor esportista de l’any

La nedadora del CN Terrassa Sarai Gascón és una de les candidates / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Set esportistes terrassencs figuren en la llista de 100 nominats (50 nois i 50 noies) als Premis Fosbury 2021 com a millors esportistes catalans. Els guardons, impulsats per la revista que porta el mateix nom, arriben enguany a la quarta edició. Els lectors de la publicació són els que realitzen les votacions a través d’internet. Per ara, en categoria masculina, el primer és el patinador Llorenç Álvarez; el 45è, el jugador de hockey Pau Quemada, i el 50è, el waterpolista Álvaro Granados. Pel que fa a la categoria femenina, la dissetena posició és per a la waterpolista del CN Terrassa Bea Ortiz. La 30a posició l’ocupa actualment la nedadora Sarai Gascón, també del CN Terrassa. La 41a és l’atleta de curses de muntanya Ragna Debats i la 46a l’aixecadora paralímpica a Tòquio Montse Alcoba.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top