Publicitat
Esports

El Mundial sub-21 femení de hockey es jugarà del 2 al 13 d’abril

Hanna Badia i Clara Barba (Atlètic), Estel Forte (CD Terrassa) i Júlia Strappato (Júnior) són les terrassenques que hi havien de prendre part

Júlia Strappato és una de les terrassenques que anirà al Mundial

Quatre jugadores terrassenques formen part de la llista del seleccionador Jordi Alastrue per al Mundial sub-21 femení que se celebrarà a la ciutat sudafricana de Potchefstroom. Es tracta de Hanna Badia i Clara Barba (Atlètic), Estel Forte (CD Terrassa) i Júlia Strappato (Júnior). El comitè executiu de la Federació Internacional de Hockey (FIH) ha confirmat aquest dilluns que la competició es durà a terme entre el dissabte 2 i el dimecres 13 d’abril a les instal·lacions de la North-West University.

El Mundial sub-21 femení s’havia de celebrar del 5 al 16 de desembre de l’any passat, però l’aparició de la variant òmicron de la Covid-19 (descoberta precisament a Sud-àfrica) va dur l’FIH a ajornar-lo.

D’altra banda, l’FIH ha decidit cancel·lar el Campionat del Món de hockey sala que s’havia de celebrar del 2 al 6 de febrer a Lieja (Bèlgica) a causa de la complicada situació pandèmica que viu Bèlgica.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top