Publicitat
Esports

El San Cristóbal busca plaça al “play off”

Els parroquials juguen aquest dimecres contra la Guineueta en partit ajornat

Mario Cantí, en una acció al camp de Ca n'Anglada / Lluís Clotet

El camp municipal de Ca n’Anglada serà l’escenari, aquest dimecres a les 20.30 hores, del partit ajornat de la Tercera Divisió entre el CP San Cristóbal i l’EE Guineueta. L’encontre estava previst el dia 2 de gener, però els casos de Covid en el conjunt barceloní van obligar al seu ajornament. Els locals afronten el partit en una posició de privilegi, ja que una victòria els portaria a la zona de “play off” d’ascens. El San Cristóbal és vuitè a la classificació amb dos partits menys. També avui es disputa l’encontre ajornat entre Peralada i Manresa, dos equips que estan per sobre dels parroquials a la classificació.

L’equip d’Oliver Ballabriga arriba a aquest encontre després d’una ratxa espectacular de vuit jornades sense perdre, una trajectòria extraordinària que l’ha convertit en una de les alternatives a les primeres places del grup. Cal tenir en compte que si el San Cristóbal guanya els dos partits que té pendents (el d’aquesta nit i contra el Granollers, també a casa) se situaria a només dos punts d’Olot i Girona “B”, els dos equips que encapçalen la classificació.

“No canviarem l’objectiu. La permanència és el que busquem i la volem aconseguir el més aviat millor”, diu l’entrenador del San Cristóbal, Oliver Ballabriga. “No mirem ni amunt ni avall. Ens centrem en el treball diari.”

Poves, baixa per Covid

Ballabriga compta amb dues baixes de cara al partit. Aaron ja disposa de l’alta, però encara no estarà en disposició de reaparèixer. I Poves no podrà jugar després de donar positiu per Covid.  Amantini és dubte a causa d’unes molèsties físiques.

La Guineueta arriba al partit en una dinàmica ben diferent. El conjunt barceloní, nou a la categoria, va arrencar aquest darrer diumenge un empat al camp de la Fundació Grama després d’encadenar tres derrotes seguides. És penúltim a la classificació amb els mateixos punts (10) que el cuer, l’Ascó. Amb 8 gols en 16 partits, té el pitjor índex ofensiu del grup.
Malgrat les diferents trajectòries d’ambdós equips, Ballabriga no vol cap tipus de confiança. “Fa un mes que no juguem. Tenim moltes ganes de tornar a fer-ho i si arribem a situar-nos en posicions de “play off” serà increïble. Però el partit no serà gens fàcil. Ells venen d’empatar al camp de la Fundació Grama i són un equip competitiu.”

Mesures per tenir més espectadors

El partit entre el CP San Cristóbal i l’EE Guineueta coincideix en horari amb el FC Barcelona – Real Madrid de la Supercopa d’Espanya, que comença mitja hora abans. Aquest fet i la data entre setmana de l’encontre pot afectar de forma notable en l’assistència d’espectadors amb el que és habitual en els caps de setmana. Davant això, el San Cristóbal ha pres algunes mesures per incentivar la presència de públic al camp municipal de Ca n’Anglada. Cada soci del club parroquial podrà accedir al partit amb dos acompanyants, que tindran l’entrada gratuïta. A més, cada jugador del futbol base del San Cristóbal podrà entrar al camp acompanyat de dues persones que també podran accedir sense pagar entrada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El San Cristóbal busca plaça al “play off”
To Top