Publicitat
Esports

Espanya s’imposa per 7 a 4 a Croàcia a l’Europeu “B” de hockey sala i suma 4 punts

Dissabte, Espanya s’enfrontarà a Polònia a les 13.30 hores i als amfitrions, Portugal, a les 19.30, sempre hora catalana

La selecció espanyola masculina absoluta de hockey sala s’ha imposat aquest divendres per 7 gols a 4 a la selecció de Croàcia al Campionat d’Europa “B” que se celebra a Paredes (Portugal) i acumula 4 punts desprès de dos partits, ja que al matí ha empatat a un gol davant d’Ucraïna. El jugador del Club Egara Gerard Clapés és l’únic terrassenc de la llista de 12 internacionals.

Pol Compta ha posat per davant els de Fererico González al minut 5, però erls croats han replicat de penal-córner només servir de centre per mitjà de Filip Zlimen. Tres dianes consecutives de Xurxo Cid han situat l’electrònic en un tranquilitzador 4 a 1 al minut 13. Anze Fujs i Lucas Bachmann han retallat distàncies pels balcànics i s’ha arribat al descans amb un 4 a 3 encara per als espanyols.

Al primer minut del segon període, Andreas Rafí ha fet el 5 a 3. Al minut 29, Compta ha tornat a marcar, establint el 6 a 3. Gregor Fujs ha contestat amb el 6 a 4, però al penúltim minut, César Curiel ha establert el 7 a 4 definitiu.

Dissabte, Espanya s’enfrontarà a Polònia a les 13.30 hores i als amfitrions, Portugal, a les 19.30, sempre hora catalana. A Paredes és una hora menys. La competició es tancarà diumenge amb els dos darrers partits: Espanya-Turquia a les 10.30 i Espanya-Eslovàquia a les 15.30 hores. Els dos primers classificats d’aquest grup únic de set conjunts assoliran l’ascens a la màxima categoria del hockey sala continental.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top