Publicitat
Esports

Arrenca el Campionat de Catalunya de hockey sala

Les finals masculina i femenina es disputaran el diumenge 30 de gener al pavelló de Can Jofresa

Dissabte es posa en marxa el Campionat de Catalunya de hockey sala de Primera Divisió masculina i femenina. En categoria masculina, al grup 1, l’Egara 1935 rebrà a les 15 hores el CD Terrassa al pavelló del Club Egara. Al grup 2, al pavelló de Can Salas, el CT Les Fonts s’enfrontarà al Sarrià, un conjunt amb una bona representació de terrassencs.

A la competició femenina, els tres partits de la primera jornada de la fase regular es disputaran aquesta tarda. A les 15 hores, l’Atlètic rebrà el Línia 22 al pavelló de Can Salas. Al mateix escenari, a les 16.10, el Matadepera 88 s’enfrontarà al CD Terrassa, mentre que a les 17.15 hores, al pavelló de l’Egara, el Club Egara jugarà contra el Júnior.

Les semifinals i les finals es jugaran els dies 29 i 30 de gener. Les finals seran al pavelló de Can Jofresa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top