Publicitat
Esports

El CN Terrassa reprèn la lliga femenina a la piscina del Sant Feliu

Cristina Cantero és baixa per Covid

Una acció del partit de la priemra volta entre el CN Terrassa i el CN Sant Feliu / ALBERTO TALLÓN

El CN Terrassa disputarà dissabte a les 16.30 hores a la piscina del CN Sant Feliu el primer partit oficial de l’any 2022, corresponent a la tretzena jornada de la Lliga de Divisió d’Honor femenina. El conjunt de Xavi Pérez, tercer amb 27 punts, mirarà de sumar la desena victòria en la competició domèstica contra un rival que ocupa el vuitè lloc de la taula amb deu punts.

El tècnic local, que encara el repte amb la baixa de Cristina Cantero, que és positiva per Covid, explica que l’aturada de Nadal era necessària per l’equip. “Després de tanta càrrega de partits, amb viatges inclosos, ens calia desconnectar una miqueta i agafar aire per aquest segon tram de la temporada”. En aquest sentit, Pérez afirma que només ha treballat amb el grup al complet aquesta darrera setmana. “Ara ja tenim ganes de tornar a la rutina, de reprendre la competició. Fins al dia 30 de gener, disputarem quatre partits que ens han de servir per arribar amb bones sensacions a la Copa de la Reina del mes de febrer”.

L’entrenador egarenc adverteix que el fet que el xoc de demà sigui el primer després de l’aturada “es notarà”. Ateses les dimensions reduïdes de la piscina, Pérez s’espera un matx en què “costarà imposar el nostre joc interior, ja que resulta més fàcil arribar a les ajudes. Tractarem d’aprofitar el llançament exterior i mirarem de sortir al contracop”.

Quant al conjunt que dirigeix Jordi Timblau, el tècnic terrassenc assenyala que cal vigilar de prop dues jugadores, l’esquerrana Blanca Goset i Mireia Bargalló, dues waterpolistes de l’arc que acumulen 22 i 24 dianes, respectivament, i que esdevenen les referències ofensives.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top