Publicitat
Esports

Examen de primer nivell a Peralada pel San Cristóbal

Els parroquials s’enfronten a un rival amb el qual estan empatats a punts

El San Cristóbal porta nou jornades consecutives sense conèixer la derrota / Alberto Tallón

A les 16.30 hores d’aquest diumenge començarà el partit entre el Peralada i el San Cristóbal en el camp del conjunt gironí, un compromís del màxim interès i de la màxima exigència per les aspiracions de dos equips instal·lats en zona de promoció d’ascens. Ambdós estan empatats a 29 punts, malgrat que els gironins tenen un partit més que els parroquials. El conjunt de Ca n’Anglada arriba a aquest compromís després del contundent 6 a 1 obtingut el dimecres contra la Guineueta, mentre que el Peralada va caure, també el dimecres en partit ajornat, contra el Manresa. Els dos equips estan a cinc punts del primer lloc i a un de la tercera plaça, una posició que els fa afrontar la segona volta com a aspirants a les places de “play off”.

El partit és de la màxima dificultat pel San Cristóbal, que acumula nou jornades seguides sense perdre i s’ha consolidat com a la gran revelació del campionat. El seu rival només ha sofert dues derrotes a la lliga, ja que a més de la d’aquest dimecres únicament havien perdut en el camp del Sant Andreu. El Peralada, amb 27 gols marcats, signa la segona millor marca ofensiva del grup. “És l’equip que més m’ha agradat a la primera volta”, diu el tècnic parroquial, Oliver Ballabriga en relació al rival d’aquesta jornada. “Imagino que estaran cansats, com nosaltres, pel partit de dimecres. Però espero un compromís molt difícil, en un camp de gespa al qual no estem acostumats i contra un equip que presenta uns números formidables. A més, voldran recuperar el que han perdut en aquesta darrera jornada. Això els fa encara més perillosos.”

Amb els peus a terra

Malgrat el gran moment de forma del San Cristóbal, Ballabriga continua parlant de la permanència com el gran objectiu a assolir. Així i tot elogia els seus jugadors pel rendiment mostrat en una primera volta extraordinària que els ha conduït a una posició que no entrava en els pronòstics. “El nostre és un equip que competeix sempre. Aquest grup de jugadors es diverteix treballant i veuen que poden plantar cara a qualsevol rival. A més, tots donen un rendiment òptim quan juguen, això és molt important. Estem en una posició que igual no és normal, però ens l’hem guanyat treballant com a animals.”

Ballabriga comptarà amb la baixa de Poves, per Covid, que ja no va jugar aquest dimecres contra la Guineueta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Examen de primer nivell a Peralada pel San Cristóbal
To Top