Publicitat
Esports

Mamau serà el relleu de Pelegrín en el Terrassa FC

Les negociacions estan molt avançades, a l’espera que el jugador surti del Toledo

Mamau, a la dreta, en un partit amb el Toledo / La Tribuna de Toledo

El futbolista hispano-gambià Mahamadou Jabbie Bagaba, conegut com a Mamau, es perfila com a relleu de Pelegrín a la plantilla del Terrassa FC. Mamau arribarà al club egarenc procedent del CD Toledo, equip de la Segona Divisió RFEF que es troba en una posició molt delicada a la taula classificatòria. L’acord entre ambdues parts està tancat, només pendent que Mamau es desvinculi del seu actual club.

Mamau actua a la posició de pivot defensiu en el centre del camp i també pot actuar en el centre de la defensa. Aquest perfil polivalent era el que buscava el club egarenc per a completar una posició que havia quedat penalitzada amb la sortida de Pelegrín.

Mamau té 27 anys i aquesta temporada havia disputat un total de 12 partits amb el seu equip. Destaca pel seu potencial físic i una bona lectura tàctica. Format a la pedrera del Girona CF, ha passat per diferents equips catalans com La Jonquera, UE Figueres o Palamós. Posteriorment, va militar a Don Benito, Villanovense, Arandina i Toledo.

Cal destacar que Mamau és germà del davanter del Lleida Esportiu Sanku, que també està a l’agenda del Terrassa FC per reforçar la plantilla. Amb Sanku existeix un acord condicionat a què pugui sortir del club lleidatà abans que es tanqui el mercat d’hivern. Es podria donar la circumstància que els dos germans militessin al conjunt egarenc en aquest tram de la temporada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mamau serà el relleu de Pelegrín en el Terrassa FC
To Top