Publicitat
Esports

Espanya s’adjudica l’Europeu “B” i puja a la màxima categoria

El combinat de Federico González ha tancat el torneig golejant per 8 a 1 Eslovàquia

La selecció espanyola masculina de hockey sala s’ha proclamat aquest diumenge campiona d’Europa “B” a la ciutat portuguesa de Paredes. En el darrer dels sis partits disputats (quatre triomfs, un empat i una derrota), els pupils de Federico González s’han imposat per 8 gols a 1 Eslovàquia.

Aquest resultat, combinat amb els empats de Polònia amb Portugal (3-3) i d’Ucraïna contra Turquia (6-6), ha fet que Espanya, amb l’egarenc Gerard Clapés a les seves files, es proclamés campió del torneig i assolís, amb els mateixos 13 punts que Polònia, l’ascens a la Copa d’Europa “A”.

Els espanyols van començar a competir a la tercera categoria del hockey sala europeu després de diversos anys de no fer-ho. En encadenar dos ascensos consecutius, es troben ja entre les vuit millors seleccions masculines europees.

Espanya ha batut aquest diumenge sense problemes el cuer, Eslovàquia, per un contundent resultat de 8 gols a 1. Dos penals de Nacho Cobos i Enrique Zorita han situat el 2 a 0 al marcador. Pol Compta i Juan Muñoz han fet arribar l’electrònic al 4 a 0 i Malej Krampl ha establert el 4 a 1 abans del descans. Als cinc darrers minuts de partit, Muñoz, Cobos, David Álvarez-Villabol i Compta han situat el 8 a 1 definitiu.

La selecció ha tancat l’Europeu “B” de Paredes com a campió amb 13 punts i un “average” de +17, per +10 dels polonesos. Ucraïna, tercera, amb 11 punts, s’ha quedat sense ascens.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top