Publicitat
Esports

L’Handbol Terrassa estrena l’any amb una derrota davant del líder

Tancarà la primera volta dissabte a Banyoles

Cristian Malmagro, en una acció ofensiva de l'Handbol Terrassa / LLUÍS CLOTET

Era massa complicat intentar sorprendre un líder tan sòlid com el BM La Roca. L’Handbol Terrassa ho va intentar al pavelló de Can Jofresa, però no ho va aconseguir. Es va imposar la lògica i els homes de Magí Serra van haver de trencar la ratxa de dues jornades sense perdre. L’any 2022 va començar per a ells amb una derrota. Previsible, però derrota.

Roger Pérez va obrir el marcador per als terrassencs tot just superat el primer minut de joc. Gràcies a l’encert ofensiu dels amfitrions, el marcador assenyalava un 2-3 al minut 7. Els de La Roca del Vallès van començar de sobte a tenir problemes en defensa i els terrassencs ho van aprofitar per signar un valuós parcial de 4 a 0. Al minut 10 manaven per 6 gols a 3. La renda, però, era massa pobra per eximir-la davant d’un conjunt tan rocós com aquell. Així i tot, els de Magí Serra van saber mantenir els tres gols d’avantatge (9-6) fins al quart d’hora de joc. Però quan faltaven 7 minuts per arribar al descans, els visitants havien recuperat ja el terreny perdut i el resultat a l’electrònic de Can Jofresa era de 12 gols a 12.

Va prémer llavors l’accelerador el BM La Roca i va signar un parcial de 0 a 4 que va començar a obrir una escletxa, aquesta ja sí definitiva en el matx. Del 12-12 es va passar, sense solució de continuïtat, al 12-16 per culpa d’algunes indecisions defensives dels terrassencs, que van tancar el primer acte amb dos gols de Marc Duarte i Tomàs Ferrer. Es va arribar al descans amb un 14 a 16 que feia encara inabastable un rival que acabaria demostrant que no ho era en absolut.

Lluny d’aconseguir eixugar les distàncies, l’Handbol Terrassa va augmentar encara més el seu desavantatge en un segon període en el qual el parcial va ser de 13 a 18. Però els egarencs ho van intentar en tot moment. Al cap de cinc minuts de la represa havien igualat el matx a 18 gols.

Un parcial de 9 a 16

A partir de llavors, el BM La Roca va començar a manar amb relativa comoditat i es va endur els dos punts gràcies a un parcial de 9 a 16 en els 25 minuts restants.
Un altre parcial de 0-4 en poc més de tres minuts va obligar Magí Serra a demanar un temps mort per intentar arreglar la situació, però el 18 a 22 va permetre jugar amb comoditat els visitants i va tensar molt l’atac dels egarencs. El desavantatge dels terrassencs es va acabar estabilitzant entre els 5 i els 7 gols. El 27 a 34 final explica força bé com va anar l’encontre.

Després de dues setmanes sense perdre, la visita del líder al pavelló de Can Jofresa va propiciar la vuitena derrota de la temporada per a un Handbol Terrassa que tancarà aquest dissabte a les 18 hores la primera volta de la lliga visitant un Handbol Banyoles amb el qual està empatat a 11 punts. Tots dos equips presenten un balanç idèntic: cinc victòries, un empat i vuit derrotes. El triomf serà fonamental per evitar encallar-se a la zona baixa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top