Publicitat
Esports

Gerard Fuentes, subcampió català sub-20 en heptatló

L’atleta de la UA Terrassa va fer un gran campionat malgrat una lesió muscular

Gerard Fuentes, a l'esquerra, en el podi de la competició disputada a Sabadell

Gerard Fuentes, de la UA Terrassa, es va proclamar subcampió de Catalunya sub-20 en la prova d’heptatló. El campionat català de proves combinades es va disputar a la pista coberta de Sabadell. Fuentes va obtenir una marca de 4.226 punts. L’atleta egarenc va debutar amb un excel·lent registre de 7”40 en els 60 metres llisos, després dels quals va notar una petita molèstia muscular que l’afectaria durant la resta de la competició. En salt de llargada va fer una marca de 6,09 metres, quan uns dies abans havia assolit 6,68. En pes va fer una gran marca d’11,46 i en alçada va saltar 1,71 metres. En el segon dia, va fer un temps de 9”54 en 60 tanques i en perxa va saltar 3,40 metres. Finalitzant amb 3’00”36 en els 1.000 metres llisos.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Gerard Fuentes, subcampió català sub-20 en heptatló
To Top