Publicitat
Esports

Sergio Lobera entrenarà el Sichuan Jiuniu xinès

El tècnic egarenc serà el màxim responsable d’aquest equip de la Segona Divisió

Sergio Lobera inicia una nova etapa esportiva a la Xina / Nebridi Aróztegui

El tècnic terrassenc Sergio Lobera és el nou entrenador del conjunt xinès Sichuan Jiuniu, que milita a la Segona Divisió. El club asiàtic ha anunciat el nomenament de Lobera aquest dimecres, després que hagi finalitzat la competició a la Xina. Aquest club forma part del grup City Football Groups que encapçala el Manchester City i que té filials arreu del món. El seu últim club, també d’aquest grup, va ser el Mumbai City, al qual va portar a guanyar la Super League del país per primer cop a la seva història.

Lobera té 45 anys i un extens bagatge com a entrenador. Format al Jabac i amb un important recorregut als equips inferiors del FC Barcelona, va ser director esportiu i entrenador del primer equip del Terrassa FC. Posteriorment, va dirigir diferents equips espanyols com San Roque de Lepe, Ceuta o Las Palmas, per iniciar després una exitosa carrera a l’estranger al Tetuán marroquí i als clubs indis Goa i Mumbai City. Ara comença una nova etapa a la Xina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Sergio Lobera entrenarà el Sichuan Jiuniu xinès
To Top