Publicitat
Esports

Ezequiel: “Hem potenciat la nostra plantilla”

Miquel Ezequiel, director esportiu del Terrassa FC, considera que la plantilla egarenca surt reforçada del mercat d’hivern

Miquel Ezequiel és el director esportiu del Terrassa FC / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC no va poder incorporar finalment l’extrem Hugo Esteban, del Socuéllamos, amb qui tenia un acord en ferm que no es va executar després de no obtenir la carta de llibertat del seu club. Hagués estat la cinquena incorporació de l’equip egarenc en el mercat d’hivern, que es va tancar aquest dilluns. “No altera els nostres plans, Al jugador li van prometre la carta de llibertat i finalment no l’ha aconseguit quan jo ho teníem tot acordat. Era la cirereta final, però hem incorporat els jugadors que volíem en aquest període i pensem que en la posició d’extrem tenim alternatives”, explica al respecte el director esportiu del club egarenc, Miquel Ezequiel, després d’unes darreres hores de mercat embogides. “Ens ha costat mantenir la plantilla, perquè els nostres jugadors s’han revalorat i han vingut a buscar-los equips de categoria superior. Alguns han preferit quedar-se i amb altres no s’ha produït un acord satisfactori per totes les parts implicades. Ha estat un final de mercat complicat.”

El Terrassa FC ha estat força actiu en aquesta finestra de fixatges. Han deixat l’equip jugadors com Manu González, que ha marxat cedit al Castelldefels, i els defenses Salva i Pelegrín, que han marxat al Manresa. El club ha fet quatre fitxatges. Diego Garzón en el lateral dret; Mamau per ocupar el centre del camp i el centre de la defensa; Sanku en la posició de davanter centre; i el jove Albelda en el centre del camp.

El màxim responsable de l’àrea esportiva del club egarenc ha analitzat les intervencions fetes i considera que la plantilla surt enfortida per afrontar la segona part de la temporada. “Guanyem en molts aspectes. Tant pel que fa al perfil dels jugadors com per la polivalència dels que han vingut. Volíem un lateral dret i penso que Diego Garzón ens dona molt com ja s’ha vist. Mamau pot jugar en diferents posicions i és un perfil que no teníem. I estava clar que calia un davanter per ocupar la plaça de Carlos Martínez. Sanku és el futbolista que volíem i que entenem que ens aportarà moltes coses. A més, fem una aposta per un jugador jove com Albelda, que ha sorprès l’entrenador.” En la posició d’extrem, explica que les prioritats van ser les següents: Jordi Cano, David Haro, Gil Muntades i Pol Prats. Per una raó o altra, van preferir propostes més altes en l’aspecte econòmic o de més nivell esportiu.

Esforç important

Miquel Ezequiel recorda que des del primer moment l’objectiu era incorporar futbolistes que milloressin el nivell de l’equip. “No volíem omplir la plantilla per omplir-la. I els jugadors de qualitat tenen un preu. El club ha fet un esforç per portar el que hem demanat, però sense pagar quatre vegades més el que val un jugador.”

Un cop aplicats els canvis previstos en l’equip i disposar de les eines precises, el repte és millorar els resultats i la situació a la taula classificatòria. “El que li hem de demanar a l’equip és que faci el que està fent des del primer dia i és que lluiti en cada partit i en cada entrenament. No tenim cap queixa en aquest sentit. Ara es tracta d’obtenir uns millors resultats.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top