Publicitat
Esports

El San Cristóbal vol consolidar la seva plaça de “play off”

El conjunt parroquial rep diumenge la visita d’un Sants que està lluitant per la permanència

El San Cristóbal vol ratificar el seu gran moment / alberto tallón

El CP San Cristóbal juga diumenge, a les 12 hores, contra la UE Sants en el camp municipal de Ca n’Anglada. Els locals buscaran un nou triomf que els consolidi a la zona de “play off”. Després de la victòria assolida el dimecres contra el Granollers, els d’Oliver Ballabriga estan classificats a la quarta posició. El seu rival està en una posició més compromesa, lluitant per la permanència a la categoria. Els barcelonins són tretzens.

Ballabriga ja ha avançat que introduirà canvis a l’alineació en aquest tercer partit en una setmana. Malgrat que el dimecres va repetir el mateix onze inicial que el diumenge contra el Sant Andreu, en aquesta oportunitat refrescarà l’equip per mantenir un alt nivell competitiu.

El tècnic del San Cristóbal espera un partit exigent, amb característiques molt diferents de les que van afrontar amb el Granollers. “Els jugadors del Sants són joves, molt elèctrics i ens obligaran a disputar un partit de molt ritme, amb menys possessió que el dimecres. Serà un compromís de molta exigència.”

El San Cristóbal arriba a aquesta jornada amb la moral pels núvols i un joc molt consistent en totes les facetes. No només pel que fa al seu sentit competitiu, sinó també amb un futbol atractiu que li ha permès situar-se a dalt.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top