Publicitat
Esports

El Terrassa FC es juga el futur en un mes

Quatre partits consecutius contra rivals directes poden marcar el futur del Terrassa FC en el campionat de lliga

Una jugada del partit Prat-Terrassa FC de la primera volta de la lliga. Aquest diumenge es veuran a Ca n’Anglada / Nebridi Aróztegui

El calendari immediat de la lliga li ha reservat al Terrassa FC un tram de la màxima importància i exigència durant el pròxim mes. El conjunt de Jordi López, que trepitja zona de descens després de la derrota al camp del Numancia, s’enfronta de forma consecutiva a quatre rivals directes en la lluita per la permanència. I sortir d’aquest tram del campionat amb una bona renda de punts sembla indispensable per millorar la posició dels egarencs a la taula classificatòria.

El fet que en aquests moments hi hagi cinc equips empatats a punts en la zona conflictiva de la classificació (Ebro, Andratx, Badalona, Tarazona i Terrassa) i un a només un punt de distància (Huesca “B”) converteix cada partit en una veritable final. I més si els punts en disputa són entre equips implicats en la mateixa pugna.

El Terrassa FC inicia la sèrie aquest diumenge a casa contra el Prat, un equip que ocupa ara la novena posició amb quatre punts d’avantatge sobre els egarencs. A la jornada següent, el conjunt de Jordi López visita el camp del Badalona, amb el qual està empatat a punts i que ha millorat substancialment la seva plantilla en el mercat d’hivern. Després, nou compromís a casa contra un Europa que en aquests moments és penúltim amb set punts menys que el Terrassa i finalitzarà aquesta sèrie visitant el terreny de joc de l’Andratx, amb qui també està empatat a punts a hores d’ara. En la primera volta, el Terrassa va sumar 4 punts en aquests quatre partits. Només va poder guanyar al Badalona.

Superar la crisi

La plantilla del Terrassa FC vol oblidar com més aviat millor el malson actual, passant en poques setmanes de la zona de privilegi del campionat a les posicions de risc de descens.
I és que els egarencs ja fa vuit jornades que han entrat en una mala dinàmica de la qual no han pogut sortir. En aquest període només han pogut guanyar un partit i va ser al camp del cuer. El balanç del Terrassa és de 5 punts dels 24 possibles. I malgrat el canvi de sistema de les darreres setmanes, apostant per una defensa de cinc, l’equip ha rebut 14 gols en vuit partits. A més, en atac el dèficit és alarmant, ja que només ha pogut marcar 7 gols. Canviar aquesta tendència sembla indispensable en les pròximes jornades del campionat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC es juga el futur en un mes
To Top