Publicitat
Esports

Les seleccions de hockey busquen les primeres victòries a l’Índia

Per al doble enfrontament del cap de setmana a Bhubaneswar, el combinat masculí té 9 jugadors terrassencs i el femení quatre

La selecció espanyola femenina acumula un punt a la classificació de la Pro League / RFEH

Primera sortida per a les seleccions espanyoles masculina i femenina, que disputaran aquest cap de setmana dos partits de l’FIH Pro League al Kalinga Hockey Stadium de la ciutat índia de Bhubaneswar. Ambdues seleccions buscaran la seva primera victòria en aquesta edició de la Pro League. El combinat masculí que dirigeix Max Caldas va estrenar-se a València amb dues derrotes: 1-6 i 2-3 davant d’Anglaterra. Per la seva banda, l’equip femení, entrenat per Adrian Lock, va tenir una bona estrena en una competició en la qual no havia pogut participar encara fins ara. A Beteró, davant dels Països Baixos, Espanya va caure per 0 a 1 al primer partit i va empatar a dos al segon, tot i que va acabar perdent per 2 a 3 a tanda de “shoot-outs”.

Les internacionals espanyoles, durant un entrenament al Kalinga Stadium / RFEH

Un total de 13 internacionals terrassencs s’entrenaran en aquest primer desplaçament. La selecció amb més representació local és la masculina, on 9 dels 20 convocats són terrassencs. Es tracta dels següents jugadors: Pau Cunill, Jordi Bonastre i Pepe Cunill (Atlètic); Marc Recasens, Gerard Clapés i Xavi Gispert (Club Egara); Edu de Ignacio-Simó (CD Terrassa); Marc Miralles (RC Polo); i Joan Tarrés (Royal Herakles).

Espanya ocupa actualment la vuitena posició del rànquing internacional, mentre que els indis són cinquens. Els de Caldas ocupen la penúltima posició de la classificació de la Pro League amb dues derrotes en dos partits. Igual que Sud-àfrica, té zero punts a la classificació. Els dos duels entre l’Índia i Espanya es disputaran demà i diumenge a les 15 hores (19.30 a Bhubaneswar).

Clara Ycart, lesionada

La selecció femenina afronta aquesta tercera i quarta jornades en cinquena posició i amb un punt, el que va aconseguir en perdre per “shoot-outs” amb les neerlandeses. Les d’Adrian Lock s’enfrontaran demà i diumenge a les 12.30 (17 hores a Bhubaneswar) davant d’un combinat indi que ocupa la novena posició mundial. Espanya és setena. La jugadora del Düsseldorfer Clara Ycart és baixa, ja que es va lesionar dissabte a l’amistós davant d’Alemanya. Va rebre l’impacte d’una bola quan defensava un córner i pateix una fissura interna a l’empenya del peu dret. Les altres quatre habituals a les llistes de Lock sí que participaran als dos partits: Georgina Oliva i Júlia Strappato (Júnior); Clara Badia (Mannheimer); i Marta Segú (RC Polo).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top