Publicitat
Esports

Bronze per equips per a Carla Domínguez en el Mundial universitari

L’atleta egarenca ha estat la sisena en la classificació individual

Carla Domínguez, a l'esquerra, amb la resta de l'equip espanyol

L’atleta terrassenca Carla Domínguez ha obtingut la medalla de bronze per equips en el Campionat del Món universitari amb la selecció espanyola. El Mundial s’ha disputat a la ciutat portuguesa d’Aveiro i l’atleta egarenca ha estat la millor de l’equip espanyol amb la sisena posició obtinguda a la classificació individual. Andrea Romero ha estat la tretzena, Elia Saura la catorzena i Alicia Berzosa la vintena. Carla Domínguez ha fet un temps de 32’42″sobre una distància de 10 quilòmetres en una cursa que ha dominat l’equip de la Gran Bretanya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Bronze per equips per a Carla Domínguez en el Mundial universitari
To Top