Publicitat
Esports

Rècord del món màster de Juan Karlos Saco

L’atleta terrassenc va formar part del relleu de 4×800 que va establir el registre

Juan Karlos Saco, segon per l'esquerra, amb la resta de components del relleu

L’atleta terrassenc Juan Karlos Saco va ser un dels components del quartet que va batre el rècord del món de relleus 4×800 en la categoria M55. La fita es va assolir en el transcurs del control celebrat a la pista coberta de Sabadell. L’equip estava format per Xavi Cerrato, del CE Picornell; José Aranda, del CE Picores; Benjamín Merino, de la UA Coslada; i Juan Karlos Saco, del CA Nou Barris. Aquests atletes van fer un registre de 9’00″85, superant la marca anterior que era de 9’30″39.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top