Publicitat
Esports

Dani Olmo, convocat amb la selecció espanyola

La selecció disputarà dos amistosos contra Albania i Islàndia

El davanter terrassenc del Leipzig Dani Olmo, ha estat convocat aquest divendres pel seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez, per als pròxims compromisos amistosos de la selecció absoluta. Dani Olmo és un dels futbolistes que sembla amb plaça fixa de cara al pròxim Mundial de Qatar. Espanya disputarà dos partits amistosos, el primer el dia 26 de març contra Albània i el segon el dia 29 amb Islàndia. El primer d’aquests dos encontres serà a l’estadi de l’Espanyol i el segon a Corunya. Dani Olmo ha disputat 17 partits amb la selecció espanyola absoluta i ja és el segon jugador terrassenc amb més partits, només superat en aquest apartat per Xavi Hernández.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dani Olmo, convocat amb la selecció espanyola
To Top