Publicitat
Esports

Un partit per marcar el trajecte final del Terrassa FC

Els egarencs visiten el camp del Tarazona, un rival directe per la permanència

A nou jornades del final de la lliga, el Terrassa FC afronta aquest diumenge a les 17 hores un partit que pot marcar el seu trajecte en el tram final del campionat. Els egarencs visiten el camp del Tarazona, l’equip que en aquests moments marca la zona de descens amb cinc punts menys que el conjunt de Jordi López. Una victòria en aquest escenari, suposaria un pas de gegant per assolir l’objectiu de la permanència i acostaria el Terrassa a la zona alta de la classificació. Actualment, les places de “play off” estan a cinc punts de distància.

“No sé si el nostre futur en el campionat dependrà d’aquest partit. Però sabem que aquest resultat serà molt important”, diu l’entrenador del Terrassa, Jordi López. “En tot cas, el grup està tan igualat que encara poden passar moltes coses. Una derrota ens tornaria a acostar a les places de perill. El nostre propòsit és salvar la categoria. Quan estigui aconseguit ja mirarem altres objectius.”
L’entrenador del Terrassa manté el seu discurs prudent. Però recorda que ell sempre és ambiciós. “Clar que som optimistes i tenim il·lusió. No obstant això hem de tocar de peus a terra. Fa un mes estàvem en una situació complexa i el discurs era el mateix, pensar només en el pròxim partit. Aquest partit és una final pels dos. Necessitem guanyar i estem preparats per fer-ho.”

L’assignatura pendent que ha d’aprovar el Terrassa en aquesta fase del campionat és la seva manca d’eficàcia als desplaçaments. Si a casa ha resolt amb golejades els tres darrers compromisos, fora l’escenari és distint. Només ha sumat un punt en les quatre darreres sortides i no ha marcat cap gol, una dada que contrasta amb la seva efervescència ofensiva com a local. “Ara cada partit és decisiu”, comenta Jordi López. “Els rivals es juguen la vida i cal gestionar l’aspecte emocional. Però estem en un bon moment i preparats per guanyar fora.”

En el conjunt egarenc són baixa els dos lesionats de llarga durada: Carlos Martínez i Diego Garzón. I és dubte Bruno, amb una lesió al turmell que ahir li va impedir entrenar.

El Tarazona també disputa una autèntica final. Catorzè a la classificació, només ha sumat un punt en les tres darreres jornades. Té el segon pitjor bagatge ofensiu del grup amb 22 gols i com a local presenta un balanç de 6 victòries, 1 empat i 5 derrotes.

Una acció d’Akito, un dels jugadors més en forma del Terrassa FC

Akito, en el seu millor moment

El jugador del Terrassa FC Akito està mostrant el seu millor futbol des de la seva arribada al Terrassa. I s’ha convertit en peça clau pel tècnic, Jordi López. “L’any passat no vaig poder jugar tants minuts i aquesta temporada estic millorant moltes coses”, explicava ahir. “Sento que estic ajudant a l’equip molt més que l’any passat. Estic molt content amb la meva aportació. Malgrat que m’agrada més jugar d’extrem, aquest any ho estic fent de davanter i he millorat perquè el cos tècnic m’està ensenyant moltes coses.” El seu optimisme és contagiós. I observa el partit contra el Tarazona amb ple optimisme. “Estem en un gran moment i si guanyem a Tarazona ens acostarem a l’ascens. Penso que tenim possibilitats d’optar als primers llocs.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un partit per marcar el trajecte final del Terrassa FC
To Top